Got to love it!!

6 feb

…de små kulturelle oaser, der kræver intet af dig, og giver dig en masse retur. Der kræver en rejse(!) og som ligger lidt uden for alfarvej.

Jeg tror, at vi er mange, der føler vi har ‘travlt’. Stress er en folkesygdom (eller det får vi i hvert fald at vide dagligt), men travlhed er en menneskelig kondition på linje med søvn og sult. Gogito ergo sum er udskiftet med ‘jeg er travl, og derfor er jeg!’. Siden gymnasiet har jeg været omsluttet af travle mennesker. Jura-studerende der læste 16-timer i døgnet, nybagte mødre der ammede ditto, folkeskolelærer hvis privatliv var ædt af a-, ø- og å-tid og mennesker, hvis deltids-eksistens endda blev fortravlet af alle de kager, der skulle bages, sjaler der skulle hækles, selvhjælpsbøger der skulle læses og yogatimer der skulle indoptages.

Hør efter nu! Tag til Louisiana og und jer selv et frikvarter eller fem. Her er godt at være. For ikke alene er hver væg tapetseret med moderne kunst og store tanker. Her er vue til havet, buffet a la Meyer’s og lyse trætoiletter, der åbenbarer sig som Ali Baba’s skattede hule…

Jeg drog dertil på weekend’lig lise… og tog derfra opstemt af Walton Ford, Giacometti, Humlebæk og Øresund. Godt klaret af en lørdag!

Reklamer

2 kommentarer to “Got to love it!!”

  1. Marianne februar 9, 2011 hos 6:56 am #

    Du har helt ret Louisiana er et helle – har du læst Knud W Jensens bog Stedets Ånd? Der fortælle han om, hvordan han fandt grunden i Humlebæk. Skøn bog.

    • vouloircestpouvoir februar 9, 2011 hos 10:47 am #

      Nej – men det lyder da som et absolut must-read for Louisiana-aficionadoes 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: