Fashion Faux Pas

28 feb

Jeg kan ikke lide Prada. Så er det sagt. Hvilket med det samme kategoriserer mig som un-cool, uindviet og uforstandig. Men forhåbenligt også som ukrukket og uimponeret. For selvom dette langt fra er en modeblog, vil jeg trods alt tillade mig et par halvårlig modeudbrud – i særdeleshed når sæsonens ‘de facto darlings’ forstår at skuffe så fælt. For en sæson siden var det Kejser Karl; i denne har dronningebien Miuccia lavet noget der er lige så ‘opfindsomt’, som det er uklædeligt. For helt ærligt: couture er kunst, prêt-a-porter er klæder. Og sidstnævnte kategori skal – i mine øjne – helst forskønne men også være brugbar for de kvinder, den er tiltænkt.

Så længe jeg har fået lommepenge, har mode været en del af mit univers. En overgang tror jeg, at min største drøm var at have et arbejde, der bestod i at nærlæse Italiensk og Fransk Vogue (…eller bare kigge billeder). Ambitionerne er siden vokset i andre retninger. Men selvom der nu er mange andre udtryksformer, jeg synes fortjener mindst lige så meget opmærksomhed og moden ikke er min fuldtidsbeskæftigelse, er den dog fortsat en fuldgyldig deltidsflirt.

Og jeg bliver derfor også nødt til at undre mig højlydt, når de store talenter falder igennem – og kyndige branchefolk alligevel står i kø for at hylde dem. Call me old-fashioned, men helt ærligt: hvem drømmer om en garderobe, hvis tema er Cookie-Monster meets Korsbæk-Flapper? Hvornår er fake-bamse-fur tilsat multi-koloreret python blevet et udtryk for ‘god stil’? Døm selv:

Billederne er hentet fra Style.com – jeg lover, at skrive andre positive ord, om sæsonens smukke kollektioner.

Reklamer

3 kommentarer to “Fashion Faux Pas”

 1. Stine februar 28, 2011 hos 11:36 pm #

  OH… MY… GOD! I wouldn’t be caught dead….

  • vouloircestpouvoir marts 1, 2011 hos 9:06 am #

   øh… nej vel? WTF – Prada på syre!

   • Stine marts 1, 2011 hos 9:38 am #

    Det er ren lort, det der. Tilsat kejserens nye klæder. “Han er jo nøgen!”. Nej. Han har en python-bamse på. Og det er ikke meget bedre. Jesus.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: