We Do Voodoo

28 feb

Der blevet kastet lidt moderne magi, virtuel voodoo og stilistisk stringens udover min blog. Og jeg er både glad for resultatet og stolt på We Do Voodoos vegne. For de er et ualmindeligt kreativt team, der er lige så grundige når det gælder en (ydmyg) blog som denne, som når en hel brand identitet skal udvikles eller en messehal skal udsmykkes med fabeldyr og farveklatter.

Carina Juul og Rasmus Vest er (med en fortærsket term) vaskeægte ildsjæle. I kender godt typen, når I ser dem. De er af den slags der kan bærer hatte med stil, lave grafiske løsninger med t par museklik, omskabe genbrug til vintage og realisere difuse tanker – så de virker genkendelige, forståelige og indbydende.

Og, og, og – hvad er det så de excellerer i? I at ‘joine forces’  med de rigtige mennesker. Modsat mange andre i den kreative branche, erkender de ikke selv kan klare det hele, men de kan løse (næsten) alle opgaver. De har nemlig et kæmpe netværk af af andre skarpe hoveder og skæve personligheder, der gør at hjemmesider materialiserer sig, layout gøres lækkert, hjemmesider bliver brugervenlige og butiksrum bliver indbydende. Tjek deres hjemmeside ud eller kontakt dem, hvis du får brug for modern day Voodoo. Det virker!

 

Reklamer

4 kommentarer to “We Do Voodoo”

  1. Marianne februar 28, 2011 hos 5:01 pm #

    Sejt!

  2. Laura februar 28, 2011 hos 8:47 pm #

    Lækkert og nu med blogroll

  3. vouloircestpouvoir februar 28, 2011 hos 10:13 pm #

    Tak – og nemlig!! Så nu er det bare om at fyre anbefalinger af, så de kan komme med 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: