Om Lalandia

5 sep
Alt var som fordommene havde lovet. Vi ankom til Lalandia fredag aften og blev mødt af en vammel lugt af popcorn og franske hotdogs – og af andre gæster, der var bedre klædt til lejligheden end vi: adidas track suits, dunveste, stramme hvide bukser og masser af blæk. Yes, vi var ankommet!
Men vi blev også mødt af noget andet – vores lille hjem for de næste dage. Hytte 332. Og som min søde niece på 6 år konstaterede begejstret:  ” Her er rigtigt hyggeligt, tante Sine! Der er endda en hems!” Og det var der. Sammen med et sofasæt fra Biva, sengetæpper i friske farver og fast gulvtæppe i institutionsblå. Men der var også plads til at læse historier, spille mikado og se en virkeligt god film på Ramasjang om baseball og hundetyve. Til at man måtte krybe til køjs kl.21 under påskud af at skulle ‘være frisk til i morgen’.
Og næste morgen trådte vi så ind i forældrenes inferno og børnenes paradis. Badelandet. Og det var præcis som det skulle være – fyldt med tilbud om cowboy-toast og slush ice, Bacardi Breezer og Cult shaker, Jägermeister shots og halve fadøl  – fra morgenstunden.
Og der var mænd der så mere gravide ud, end jeg nogensinde har jeg gjort. Og kvinder hvis krop vidnede om en diæt der udelukkende bestod af Lalandias menu-kort – all you can eat (and then some). Men der var også fyldt med børn, der trimlede rundt i bølgerne og hujede af fryd, og godmodige forældre, der glad tog en ekstra tur på rutsjebanen med dem.
Og efter rugbrødsmadder og eftermiddagslur, kunne Lalandia-landet minsandten fortsat divertere – med Monky Tonky land, elastikspring, gedekid på fri fod og Postmand Per i naturtro størrelse.
Er du i alderen 1-12 må dit hjerte banke lidt hurtigere; og er du i den sentimentale forældre-klub (hvor jeg pt kører et voldsomt tårevædet kandidatur for at blive formand), må dit hjerte flyde over med lykke. Lalandia fyldte os med klorvand, pizza-slices, blandet vingummi og gode, gode minder. Vi vender nok tilbage…
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: