Hvem er I?

26 okt

På wordpress er der den lille fine funktion, der viser hvad læsere der er landet på min blog, har søgt efter. I går så top-søgeordene sådan her ud:

glansbillede 

chokoladekage bradepandekage

strikket hue med rensdyrhorn

 kaffemaskine morgenhår

 tændte stearinlys

Mens jeg ser “kaffemaskine morgenhår” som en vinder-kombi, hvis nogen ville beskrive mit udseende, når jeg vågner om morgenen (og nogle gange om aftenen, mens jeg skriver til denne blog), må dem der har søgt på “strikket hue med rensdyrhorn” da blive slemt skuffede, når de er havnet her på siden. Så undskyld. Jeg strikker ikke, og selvom jeg gjorde ville det aldrig blive en hue med rensdyrhorn.

Glansbillede og tændte stearinlys. Stemningen er der bestemt. Men ofte er det mere hverdagsbillede og tændte fyrfadslys. Hvilket vel egentlig er lige så fint? Som jeg ofte giver udtryk for, er jeg et stort fan af hverdagen, så er da helt stolt hvis min blog kunne betegnes som en hverdags-blog. Samtalerne der er ukunstlette, ædruelighedens pæne øjne og ren hud, der lugter mere lugter af vaskepulver end tobak og cologne – sådan er hverdagen. Men den er også fyldt med kulsorte morgener der starter kl.5:45, havregrød i håret, et barn der kaster sig fortvivlet i gulvet (over at jeg ikke er ‘far’) og en stress-cykeltur fra 1820 til 2900. Det er ikke altid lige kønt. Men det er ærligt. 

Det var et sidespring… tilbage til søgeordene. Vil I virkeligt gerne høre om bradepandekager? Morgenhår? Skriv gerne – så ser jeg, om jeg kan skrive lidt i jeres retning…

Ps. Og om I vil have det eller ej, kommer der også et afsluttende indlæg om Paris’ modeuge. Den slipper I bare ikke for…

Reklamer

2 kommentarer to “Hvem er I?”

  1. Laura oktober 26, 2011 hos 12:22 pm #

    Knuselsker din blog og de fine indre billeder den maler 🙂

    Hvis man sådan må ønske, så ville jeg gerne høre lidt om fremtidens skriblerier i bogform, og bloggerlivet – Mine tanker kredser nemlig selv om at starte en blog eller begynde at gøre barndommens bog til virkelighed….

    • vouloircestpouvoir oktober 26, 2011 hos 1:28 pm #

      Tak for dine input, Laura! De er i den grad taget ad notam 🙂 Og dét skal der da skrives om …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: